MÅL: Zlatan Ibrahimovic etter scoring.

Zlatan med stort hint om egen fremtid

Redaksjonen

25. juli 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic (38) har selv kastet ved på bålet i forbindelse med alle spekulasjonene rundt hans framtid.

Det er først og fremst spekulert om hvor Zlathan skal spille fotball neste sesong, men også om han vil fortsette karrieren. Nå har den 38 år gamle Milan-stjernen lagt ut en video på Instagram som kanskje gir noen svar, men i kjent Zlatan-stil også setter mange spørsmålstegn.

– Så dere tror jeg er ferdig og at karrieren min snart er over. Dere kjenner ikke meg. I hele mitt liv har jeg måttet kjempe, ingen har hatt troen på meg, så jeg har måttet tro på meg selv, sier han blant annet i klippet.

– Og nå tror dere jeg er ferdig. Til alle dere har jeg bare en ting å si. Jeg er ikke som dere, ettersom jeg ikke er dere. Jeg er Zlatan Ibrahimovic, og jeg driver fortsatt på med oppvarmingen.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

God oppstart

Han nevner derimot ikke hvor han vil fortsette karrieren.

Zlatan har bitt godt ifra seg etter at han kom til Milan ved årsskiftet med åtte mål og fire målgivende pasninger på 18 kamper i alle turneringer. Han ble derimot målløs da Milan spilte 1-1 hjemme mot Atalanta fredag kveld.

Svenskens kontrakt med Milan går ut i august. Mange spør seg om han vil bli værende i klubben, eller om han flytter hjem til Sverige og kanskje til Hammarby hvor har han kjøpt seg inn i klubben, eller om han avslutter sin fantastiske karriere.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

MILAN: Zlatan Ibrahimovic poserer med den ikoniske drakten.

(©NTB)