SVÆRT FORNØYD: Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Stolt Klopp: – Dette er vårt øyeblikk

Redaksjonen

22. juli 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Etter onsdagens oppgjør med Chelsea mottar Liverpool beviset på at de er Englands beste fotballag denne sesongen. Jürgen Klopp ber fansen omfavne øyeblikket.

– Dette er øyeblikket vårt. Vi har alle fortjent det. Så omfavn det, og verdsett det.

Det skriver Liverpool-manager Klopp i kampprogrammet før kampen mot Chelsea onsdag kveld.

Liverpool er seriemester for 19. gang, men sist gang de vant ligaen var tilbake i 1990. Dermed løfter de Premier League-trofeet for første gang etter onsdagens kamp, i det som garantert blir et emosjonelt øyeblikk for den sulteforede fansen.

– Det vi gjør her gjør vi sammen. Noen ganger har det betydd lidelse sammen. Men akkurat nå – og de siste 14 månedene – har det betydd å feire sammen. Jeg elsker dette.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

PÅ PRESSEKONFERANSE: Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Ingen tilskuere

Vanligvis er Anfield fylt med 54.000 supportere, men som følge av koronapandemien er ingen tilskuere tillatt på tribunen under innspurten av årets Premier League-sesong. Heller ikke i kveld.

– Dette ville ikke bety like mye om det ikke var for våre supportere. De kan kanskje ikke være på Anfield i kveld, men deres ånd kan føles, og vi løfter trofeet for dem, skriver tyskeren.

Liverpool søkte om å få tillatelse til at stallens familiemedlemmer kunne komme inn og se Jürgen Klopps mannskap løfte ligatrofeet på stadion. Den søknaden ble avslått onsdag formiddag.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

LIVERPOOL-FLAGG: Avbildet på Anfield.

(©NTB)