MÅLFARLIG: Real Madrid-kaptein Sergio Ramos.

Ustoppelige Sergio Ramos ble helten nok en gang

5. juli 2020

Real Madrid slet borte mot Athletic Bilbao, men da de trengte det som mest, scoret Sergio Ramos på straffe – igjen. De hvitkledde vant 1-0.

I det som var en sjansefattig 1. omgang var Karim Benzema nærmest på overtid. Han fikk gå upresset opp og heade fra seks-sju meter, men stussen gikk like til side for mål.

Etter 70 minutter gikk Marcelo i bakken inne i boksen til Athletic Bilbao. Dommeren sjekket avgjørelsen på VAR og dømte straffe. Sergio Ramos gikk frem og plasserte ballen i venstre hjørne.

Målet til Ramos var hans tiende denne sesongen og hans 22. strake straffesparksmål. Ramos har nå scoret fem mål på de siste sju kampene, alle etter viruspausen.

1-0 ble også sluttresultatet. Real Madrid er sju poeng foran Barcelona, som møter Villarreal borte senere søndag. Sergio Ramos og co. har fire kamper igjen, Barcelona fem.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

JUBEL: Fra Real Madrids Luka Modric.