SPILLER OG MANAGER: Manchester Uniteds Paul Pogba og Ole Gunnar Solskjær.

Dette sier Solskjær om Pogba

Redaksjonen

21. juni 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er svært fornøyd med måten Paul Pogba har opptrådt på fram mot gjenåpningen av Premier League.

– Han har hatt en fryktelig skadeplaget sesong og er desperat etter å gjøre opp for tiden han var borte, sier Solskjær til BBC.

Pogba spilte 34 minutter da han ble byttet inn mot Tottenham i fredagens kamp. Franskmannen har vært gjennom en svært skadeplaget sesong og gjorde bare sin niende kamp for sesongen.

Solskjær er strålende fornøyd med måten stjernespilleren har tatt opp kampen om en plass på Uniteds midtbane på etter skadeavbrekket.

– Det har vært fint å ha ham tilbake på trening. Både på og utenfor banen er han en entusiastisk og lidenskapelig mann. Alle kan se kvalitetene han besitter, sier Solskjær.

LES OGSÅ: Wikestad er uenig i Sportsbibelens PL-tips om Chelsea og Manchester United

DUO: Manchester Uniteds Paul Pogba og Anthony Martial.

Borte?

Selv om Pogba har vært koblet kraftig vekk fra Solskjærs United, tyder nå mye på at han blir værende i England. Mot Tottenham markerte han seg med flere gode involveringer. Solskjær er tydelig på at Pogba fortsatt har mye å bevise.

– Paul har alltid noe å bevise – både for seg selv og for oss andre. Han forventer mye av seg selv og ønsker å være den beste. Han trener hardt og elsker fotball, sier Solskjær.

Neste kamp for Manchester United er hjemme mot Sheffield United onsdag.

LES OGSÅ: Wikestad er uenig i Sportsbibelens PL-tips om Chelsea og Manchester United

SKUFFET: Manchester Uniteds Paul Pogba.

(©NTB)