FORNØYD: Liverpool-manager Jürgen Klopp.

Klopp om da han feiret gullet: – Ikke gjør det samme som meg!

Redaksjonen

2. mai 2020

BundesligaFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Jürgen Klopp forteller om spinnvill feiring av ligagullene i Borussia Dortmund i 2011 og 2012. – Ikke gjør det samme, er hans råd.

Klopp ledet Borussia Dortmund til to titler i Bundesliga. Festlighetene tok helt av.

– I 2011 var jeg virkelig full, men jeg så det som normalt. Fra 2012 husker jeg ingenting (av festen), sa Klopp da han nylig deltok på en twitter-seanse der Borussia så tilbake på de suksessrike sesongene.

– Så du kan se hva alkohol gjør med folk. Ikke drikk, da går du ikke glipp de viktigste øyeblikkene i livet ditt. Feiringene vi hadde da, er ikke mulige i dag.

Klopp kalte markeringene av seriegullene for «primal-feiring».

Tyskeren har fått Liverpool opp på et toppnivå til seier i Champions League og på vei mot klubbens første seriegull siden 1990.

– Det var fantastisk å ta den tyske tittelen med et U19-lag, sa Klopp som ganske godt husker mye av det som skjedde ute på banen de to gangene laget hans tok gullet.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som er oddsfavoritt til å bli toppscorer i Eliteserien

I DORTMUND: Jürgen Klopp avbildet som manager for den tyske storklubben.

Polsk intervju

En av spillerne ble blant annet helt glattbarbert på hodet ute på banen. To lagkamerater brukte en barbermaskin. I garderoben stilte også Klopp opp på et intervju på polsk, han kan bare to-tre ord på det språket, gjennomført av en av spillerne hans.

Tidligere har Klopp fortalt at han våknet opp på en gård og måtte haike hjem i en lastebil sammen med flere hundre kyllinger.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

PÅ PRESSEKONFERANSE: Liverpool-manager Jürgen Klopp.

(©NTB)