FEIRER OPPRYKK: Start Erlend Segberg.

Eliteserie-klubb med nytt konsept: Lar spillerne være programledere

Redaksjonen

1. mai 2020

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Et herlig initiativ.

Eliteserien er fortsatt på vent, men flere av klubbene har de siste ukene kommet opp med nye konsepter for å underholde supporterne.

Førstkommende lørdag skal Start ut med første utgave av «Ønskekampen». Start-spillerne Erlend Segberg og Henrik Robstad er programledere i det som blir et gjensyn med 5-3-kampen mellom Start og Vålerenga fra 2010.

Kampen og hele sendingen streames direkte på Twitch, der man kan kommentere og bidra i sendingen hele veien. 

Sendingen starter klokken 19:30 lørdag 2. mai.

Har du ikke bruker på Twitch kan du enkelt registrere deg her. Trykk «registrer deg» og fyll inn navn, passord og epost!

Trykk her for å lese mer om kampen på Start sine nettsider.

Kjøp digital billett

Start håper så mange som mulig blir med. Kampen vises gratis, men fansen kan støtte klubben gjennom å kjøpe en virtuell billett via Vipps. 

Åpne Vipps, trykk «send» og søk på IK Start (102890). Der kan du kjøpe både virtuelle enkeltbilletter og familiebilletter, samt andre produkter. Det kan du gjøre i forkant eller underveis i sendingen.

– Start skulle spilt flere hjemmekamper i april og mai, men de er nå utsatt på grunn av Corona. Det har satt klubben i en utfordrende situasjon økonomisk, skriver klubben på sin nettside.

– Vi håper du setter pris på dette arrangementet og bidrar ved å kjøpe en virtuell billett. Kanskje klarer vi å nå like mange tilskuere/seere som det var på stadion på den aktuelle kampen?

– Vi setter pris på all hjelp og støtte vi kan få i denne vanskelige tiden.