TROFEET: Beviset på at man har vunnet Premier League.

Bekreftet: Premier League-kamp utsettes

Redaksjonen

11. mars 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Onsdagens fotballkamp mellom Manchester City og Arsenal utsettes på grunn av utbruddet av koronavirus, bekrefter Premier League.

Årsaken er at Evangelos Marinakis, som eier fotballklubbene Nottingham Forest og Olympiakos er smittet av covid-19-viruset.

Nottingham Forest bekreftet tirsdag at Marinakis testet positivt etter å ha returnert til Hellas. Han skal ikke ha ikke ha vist symptom da han gjestet Nottingham forrige uke, opplyser klubben.

For 13 dager siden spilte Olympiakos mot Arsenal i London, og Marinakis skal da ha møtt flere av spillerne i den engelske klubben.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

PÅ PRESSEKONFERANSE: Arsenal-manager Mikel Arteta.

Må vurdere situasjonen ordentlig

– Vi forstår at dette vil forårsake ulemper og kostnader for tilhengere som planla å gå på kampen, men Arsenal, Manchester City og Premier League har blitt enige om at det med Marinakis’ smitte ikke er andre alternativer enn å bruke tid på å vurdere situasjonen ordentlig, opplyser Premier League natt til onsdag.

Kampen i den engelske eliteserien skulle spilles klokken 20.30.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

FORTVILER: Manchester City-manager Pep Guardiola.

(©NTB)