BETENKT: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Tidligere Liverpool-stjerne bekrefter at Solskjær ville signere ham i januar

Ole-Jørgen Wiig

10. mars 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær gjorde en av sesongens signeringer ved å hente Bruno Fernandes i januar, men nordmannen var også ivrig på å sikre seg en annen stjernespiller.

Ifølge Borussia Dortmunds Emre Can hadde han tilbud fra Manchester United i januar. Det forteller han til tyske Kicker.

Midtbanespilleren endte opp i fryseboksen under Maurizio Sarris ledelse i Juventus. Det førte til at han ble klar for Borussia Dortmund på lån ut sesongen.

– Jeg hadde tre Premier League-tilbud, inkludert en fra Manchester United, men det tenkte jeg ikke på i det hele tatt på grunn av min Liverpool-fortid, sier Can i følge Kicker.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

DORTMUND-STJERNER: Erling Braut Haaland (t.v) og Emre Can.

Ville til Dortmund

Can har vært i Juventus siden 2018, men Dortmund har opsjon til å kjøpe tyskeren for et sted mellom 25 og 30 millioner euro.

– Jeg har alltid hatt en ekstrem sympati for Borussia Dortmund. Jeg ønsket å gå til en klubb som jeg kan være viktig der jeg trengs.

26-åringen fikk 37 kamper i Serie A for Juventus og vant både ligaen og cupen sist sesong. Tidligere har han vært i både Bayern München og Liverpool.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!