GÅR FORBI HVERANDRE: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba.

Paul Pogba snakker ut om egen situasjon i nytt intervju

Redaksjonen

21. februar 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Paul Pogba åpner opp om skadeproblemene i et intervju med boksestjernen Vladimir Klitsjko. Ole Gunnar Solskjær sier franskmannen er langt unna å bli kampklar.

På en pressekonferanse før torsdagens europaliga-kamp mot Brugge innrømmet Solskjær at Pogba fortsatt er langt unna å bli spilleklar.

– Han har ikke trent sammen med resten av laget ennå. Han er ikke i nærheten av det, sa Solskjær.

Nå snakker Pogba ut om skadene i et intervju med Vladimir Klitsjko publisert på sosiale medier i serien Klitschkoscorner.

Ikke for tidlig

– Skader er en del av fotballen, og man må være forberedt på det. Skadene kan være store eller små, men det viktigste er å komme tilbake og ikke bli skadd igjen. Å komme tilbake sterkere, være forsiktig med å ikke komme tilbake for tidlig, og så være bedre enn da du forlot banen, sier Pogba i intervjuet først omtalt i Norge av Dagbladet.

Franskmannen var sist på banen for Solskjærs United da han spilte en omgang i 4-1-seieren over Newcastle 2. juledag, men han slo opp ankelskaden som har plaget ham siden han ble taklet i kampen mot Southampton i slutten av august.

– Skaden jeg har hatt er et overtråkk som kom av at jeg ble taklet bakfra, så det er noe man ikke kan forhindre, sa franskmannen i intervjuet med Klitsjko.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

SPILLER OG MANAGER: Manchester Uniteds Paul Pogba og Ole Gunnar Solskjær.

Raiola-utspill

I tillegg til skadeproblemene har det florert flere rykter om at Pogba ønsker seg vekk fra Solskjærs lag. Stjernespillerens agent Mino Raiola har vært kritisk til Solskjær og gikk hardt ut mot den norske treneren på Twitter mandag.

Men i et intervju med Sky Sports onsdag dysser Raiola ned krangelen med Solskjær.

– Jeg har ingenting imot Ole, og jeg tror ikke han har noe imot meg. Jeg ville svare dem som sier at bare fordi du benytter en spiller kan du gjøre hva du vil med dem, sier han.

På spørsmål om Pogba ønsker seg bort sier Raiola at det ikke er et tema akkurat nå.

– Paul har en kontrakt med Manchester United og vil prøve å være tilbake i laget raskest mulig og være en positiv faktor i avslutningen av sesongen.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

STJERNE: Paul Pogba for Manchester United.

(©NTB)