BETENKT: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Mener Solskjær er nødt til å vrake United-stjernen: – Han må settes ut av laget

Christian August Cederblad

19. februar 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Mandag kveld tok Manchester United en sterk seier da Ole Gunnar Solskjærs mannskap vant 2-0 mot Chelsea på Stamford Bridge.

I kjølevannet av trepoengeren kommer fotballekspert Paul Merson med en klar beskjed til Solskjær: Du må vrake Daniel James!

22-årige James ble hentet til Manchester United i sommer fra Swansea, og har fått rikelig med spilletid for de rødkledde etter overgangen.

Han startet kampen mot Chelsea, før han ble byttet ut ti minutter før slutt. Merson mener James ikke leverte mot Chelsea, og at den kvikke kantspilleren er helt ute av form.

– Manchester United spilte med Daniel James på topp, som må settes ut av laget. Man kan bare synes synd på ham. For å være ærlig ser det ikke ut som han er tilstede lenger, så han trenger en pause, sier Merson ifølge avisen Metro.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

HURTIGTOG: Manchester United-vingen Daniel James i duell med Chelsea-backen Reece James.
FOTBALLEKSPERT: Og tidligere Premier League-spiller Paul Merson.

Bidrar for lite

Merson fortsetter kritikken mot James, men mener likevel det kan bli vanskelig for Solskjær å ta ham ut av laget, i mangelen på bedre alternativer.

– James spiller så og si hver eneste kamp, men spillet hans er kun basert på fart. I Premier League vil ikke det bidra med noe særlig, så jeg føler for ham, sier Merson og legger til avslutningsvis:

– De må ta ham ut, men hvem skal komme inn? Anthony Martial scoret, men se bort fra målet var han helt ute av det.

Skal vi tolke Merson kan det med andre ord ligge an til at nysigneringen Odion Ighalo kan vente seg mer spilletid for Manchester United i tiden som kommer.

Den tidligere Lyn-spissen, som ble hentet på lån ut sesongen fra kinesiske Shanghai Greenland Shenhua, fikk sin debut for Manchester United da han på tampen ble byttet inn mot Chelsea.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

KLAR: Odion Ighalo med Manchester United-drakten.