PSG-STJERNE: Neymar avbildet i den hvite bortedrakten.

Neymar misfornøyd: – Klubben tok avgjørelsen og den likte jeg ikke

Redaksjonen

19. februar 2020

FotballLigue 1

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Neymar liker ikke måten Paris Saint-Germain håndterte skadesituasjonen hans i forkant av tirsdagens møte med Erling Braut Haalands Borussia Dortmund.

Etter å ha scoret den franske storklubbens mål i 1-2-tapet i Tyskland luftet den brasilianske fotballstjernen sin frustrasjon.

Neymar har slitt med en ribbeinsskade den siste tiden og sto over fire kamper i forkant av det viktige møtet med Dortmund. Kanskje ikke så rart at han viste klare tegn til å mangle kamptrening.

– Det er vanskelig når du har gått fire kamper uten å spille, sa brasilianeren etter kampen.

– Dessverre var det ikke mitt valg, det var valget til klubben og legene. De tok avgjørelsen, og den likte jeg ikke, tilføyde han.

Neymar var klar på at han gjerne skulle hatt spilletid i forkant av tirsdagens kamp.

– Vi hadde lange diskusjoner rundt dette, for jeg ønsket å spille. Jeg følte meg bra, men klubben var redd, og til slutt var det jeg som ble lidende, sa superstjernen.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

TRENER OG STJERNESPILLER: Thomas Tuchel (t.v) og Neymar.

Åpent før returoppgjøret

Til tross for 1-2-tapet tirsdag har Neymar og lagkameratene gode kort på hånden foran returoppgjøret i åttedelsfinalene hjemme i Paris. Det sørger brasilianerens viktige bortemål for.

Minuset for PSG er at både den viktige midtbanemannen Marco Verratti og den belgiske forsvarsprofilen Thomas Meunier må sone karantene som følge av at de pådro seg gult kort tirsdag.

Erling Braut Haaland ble kampens forgrunnsfigur med to scoringer.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

DORTMUND-STJERNER: Erling Braut Haaland (t.v) og Emre Can.

(NTB)