GODSET: Trener Henrik Pedersen. Lars Sætra i bakgrunnen.

Godset sikret seg Eliteserie-spiller

Redaksjonen

3. februar 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Niklas Gunnarsson er klar for Strømsgodset. 28-åringen har signert en toårskontrakt med drammensklubben.

Det bekrefter eliteserieklubben på sine nettsider mandag.

Gunnarsson slutter seg umiddelbart til Strømsgodsets treningsleir i tyrkiske Antalya.

– Niklas er en forsvarsspiller med mye erfaring, stor vilje og et sterkt utviklet konkurranseinstinkt. Han er offensiv i hodet, han liker å trene mye og er en stoppertype som vi har vært på utkikk etter gjennom vinteren. Vi er veldig fornøyd med at Niklas har valgt å komme hit til Strømsgodset, sier sportssjef Jostein Flo.

Gunnarsson har solid erfaring fra Eliteserien. Tidligere har han spilt for Odd, Vålerenga og Sarpsborg 08. Forsvarsprofilen har også vært i Djurgården og Elfsborg i svensk fotball.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

I 2016 fikk han i tillegg sin debut på det norske landslaget.

Så sent som i mars i fjor gikk han til italienske Palermo, men som følge av økonomiske problemer ble spillerne løst fra sine kontrakter seks måneder senere.

– Jeg ser veldig fram til å spille for Strømsgodset. Det har vært en januarmåned med litt usikkerhet, jeg har hatt muligheter å gå til Sverige, Danmark og utenfor Skandinavia, men jeg hadde ikke den rette magefølelsen, sier midtstopperen.

(©NTB)