PÅ PRESSEKONFERANSE: Maurizio Sarri.

Utfryst Juventus-spiller klar for ny klubb

Redaksjonen

31. januar 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Emre Can er klar for tyske Borussia Dortmund på lån. Han blir lagkamerat med Erling Braut Haaland. Samtidig har Leipzig skaffet seg Angeliño fra Manchester City

Can har vært i Juventus siden 2018 og er i første omgang kun lånt ut til Dortmund, men de har også opsjon til å kjøpe tyskeren for et sted mellom 25 og 30 millioner euro, skriver flere tyske medier.

26-åringen fikk 37 kamper i Serie A for Juventus og vant både ligaen og cupen sist sesong. Tidligere har han vært i både Bayern München og Liverpool.

Can har slitt med spilletiden denne sesongen og kun spilt åtte ligakamper denne sesongen. De siste kampene har han ikke engang vært i troppen.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

PÅ PRESSEKONFERANSE: Emre Can.

Leipzig forsterker

Samtidig har Leipzig skaffet seg Manchester City-backen Angeliño ut sesongen. Den tyske serielederen har også sikret seg en opsjon på kjøp, ifølge Telegraph-journalist James Ducker. Den summen skal være på rundt 30 millioner euro.

Angeliño ble hentet til City sommeren 2019, men har bare spilt seks Premier League-kamper denne sesongen, der fire har vært fra start.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

(©NTB)