KAPTEIN: Med stor K. Tidligere Manchester City-spiller Vincent Kompany.

Tidligere United-stjerne: Kompany ville signere meg

Ole-Jørgen Wiig

2. februar 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Etter at Vincent Kompany hadde sin testimonial-kamp i fjor høst ville han signere Robin van Persie til Anderlecht.

Van Persie la skoene på hylla i sommer etter å ha avsluttet karrieren i Feyenoord, men da han deltok på Kompanys avskjedskamp ble den tidligere Manchester City-kapteinen såpass imponert at han ville hente Van Persie til Belgia.

Kompany er spillende manager for Anderlecht.

– Kompany ringte meg dagen etter og var overbevist om at jeg kunne hjelpe ham i Anderlecht, fortalte Van Persie til Het Laatste Nieuws, ifølge bold.dk.

– Jeg så på det som et stort kompliment at han kontaktet meg. Men jeg våknet opp med smerter i leggene mine og jeg visste da at jeg ikke kunne begynne igjen. Det er herlig å ikke ha forpliktelser lenger, fortsetter nederlenderen.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

JUBLER FOR SCORING: Tidligere Manchester United-spiss Robin van Persie.

God opplevelse

Kampen ble spilt i fjor høst. Spillere som Joe Hart, Kolo Touré, David Silva, Sergio Agüero og Mario Balotelli var blant spillerne på Citys legendelag, som ble ledet av City-manager Josep Guardiola.

Laget møtte en stjerneellever av Premier League-spillere som har møtt Kompany på banen. Blant spillerne på laget var Edwin van der Sar, Gary Neville, Ryan Giggs, Thierry Henry og van Persie. Lagleder var Roberto Martínez.

– Det var en utmerket kveld og vi likte det. Det var bare toppspillere på banen. Etter 70 minutter fikk jeg vondt overalt, men jeg ville ikke forlate banen, forteller Van Persie.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!