PROFILER: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og TV 2s Kasper Wikestad.

Bør Solskjær få sparken? Dette sier Wikestad

Christian August Cederblad

26. januar 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Presset er igjen stort på Ole Gunnar Solskjær (46) etter at Manchester United på pinlig vis tapte 0-2 mot Burnley på Old Trafford denne uken.

TV 2s Premier League-kommentator Kasper Wikestad mener Solskjær må få mer tid på Old Trafford.

– For min del tenker jeg at Solskjær har vært veldig tøff som har tatt dette prosjektet. Han har tatt en del tøffe valg, og kunne tatt annerledes valg som kunne satt ham selv i en bedre posisjon med tanke på kortsiktige resultater. Han har turt å gjøre dette skiftet, selv om det kan ha gått på bekostning av ham selv. Sånn sett lander jeg på at Solskjær bør få fortsette, sier Wikestad i TV 2s Premier League-podkast denne uken.

Wikestad trekker likevel frem ett navn som kan gjøre at Manchester United bør vurdere Solskjær sin fremtid: Mauricio Pochettino, som er ledig på markedet.

– Ser man på siden av Manchester United og det Solskjær holder på med, så er Pochettino ledig. Det gjør denne situasjonen litt annerledes, føler jeg. Det at Pochettino fikk sparken i Tottenham har gjort ham til en slags joker i hele Solskjær-situasjonen. Det synes jeg er spennende, forklarer kommentatoren, som har fulgt Premier League i en årrekke.

LES OGSÅ: Lurer du på hva oddsen er på nytt Haaland-hattrick? Her får du svaret

BETENKT: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Ut sesongen

De andre TV 2-profilene tror Solskjær lever farlig, men at han foreløpig sitter trygt.

– I denne bransjen risikerer du alltid sparken når det går så dårlig, men jeg tror han får sitte ut sesongen, sier Petter Myhre.

– Jeg tror han ennå sitter ganske trygt. Manchester United har dette langsiktige prosjektet, men hvor mange ganger kan publikummet på Old Trafford tåle å se slike kamper som mot Burnley?, spør Brede Hangeland.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

EKSPERT: Tidligere Premier League-spiller Brede Hangeland.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!