JUBEL: Bayern München-spilleren Kingsley Coman, Robert Lewandowski og Joshua Kimmich feirer scoring.

Bayern München med store trenernyheter

Redaksjonen

22. desember 2019

BundesligaFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Hansi Flick får beholde trenerjobben i Bayern München minst ut sesongen. Han får fornyet tillit etter flere gode resultater siden sparkingen av Niko Kovac.

Flick tok over da Kovac fikk sparken i starten av november, og etter blant annet fem av sju mulige seirer i ligaen, får den midlertidige treneren fortsette.

– Vi i FC Bayern er veldig fornøyde med jobben Hansi Flick har gjort. Med ham som trener har utviklingen på banen vært fremragende, både med tanke på godt spill og gode resultater. På vegne av hele FC Bayern ønsker jeg Hansi Flick all mulig suksess, sier styreleder Karl-Heinz Rummenigge i Bayern München til klubbens nettsted.

I tillegg til gode resultater i tyske Bundesliga, som har ført laget fire poeng bak serieleder RB Leipzig, har Flick ledet Bayern til seier i alle tre kampene han har hatt ansvar for i mesterligaen. Bayern vant alle seks kampene i gruppespillet og møter Chelsea i åttedelsfinalen.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

PÅ JOBB: Bayern München-trener Hansi Flick.

Vinterpause

1. Bundesliga tar sin sedvanlige vinterpause etter helgens kamper, og det spilles ikke kamper igjen før om fire uker.

Første kamp etter pausen for Bayern er borte mot Rune Almenning Jarstein og hans Hertha Berlin 19. januar.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

PÅ SIDELINJEN: Tidligere Bayern-trener Niko Kovac.

(©NTB)