SNAKKER OM CHELSEA: Fotballekspert Brede Hangeland og manager Frank Lampard.

Hangeland til Lampard: Kjøp Premier League-spilleren for 480 millioner

Christian August Cederblad

4. januar 2020

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Etter at Chelseas kjøpsnekt blir opphevet kan London-laget handle nye spillere når overgangsvinduet åpner i januar.

Chelsea har angivelig en tilbakekjøpsklausul som gjør at de kan hente Nathan Aké (24) tilbake fra Bournemouth for nesten en halv milliard kroner.

TV 2s Premier League-ekspert Brede Hangeland mener Chelsea bør benytte seg av muligheten til å hente Aké tilbake til Stamford Bridge.

– Det sies at de kan kjøpe ham tilbake for 40 millioner pund (480 millioner kroner), de solgte ham for halvparten i sin tid, og det mener jeg de rett og slett bare må gjøre. For meg er han en perfekt Premier League-stopper, uttalte Hangeland nylig i TV 2s Premier League-studio.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

PROFILER: Nathan Aké og Harry Wilson for Bournemouth.

– Bare gjør det!

Hangeland hevder Aké har det som skal til for å passe perfekt inn i en toppklubb i Premier League.

– Han har de viktigste egenskapene som er duellspill, fysikk, og skal du spille for de beste lagene må du ha ro med ballen. Han har alt det, og ikke minst fart. Fart er en gave for en midtstopper, sa Hangeland og la til:

– Jeg mener at Frank Lampard, med så mange mål som Chelsea har sluppet inn, gjør lurt i å hente Aké. Nathan Aké for 40 millioner pund – bare gjør det i januar, avsluttet TV 2-profilen kontant.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Se Torgeir Bjarmann avsløre sitt dårligste spillerkjøp som Lillestrøm-sportssjef i podkasten «Ja vi elsker fotball» under!