I DIALOG: Riyad Mahrez og Pep Guardiola.

Guardiola med overraskende overgangsuttalelser

Redaksjonen

3. desember 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester City-manager Pep Guardiola utelukker at klubben vil hente inn forsterkninger når overgangsvinduet åpner i januar.

City har havnet bakpå i kampen om ligagullet og ligger nå på tredjeplass, elleve poeng bak serieleder Liverpool. Noe av årsaken er at Guardiolas forsvar ikke lengre er like tett som i de to foregående gullsesongene.

Laget har ikke holdt nullen en eneste gang på de sju siste kampene.

Det ble ikke hentet inn noen erstatter for Vincent Kompany, mens Aymeric Laporte er skadd. I tillegg har Guardiola valgt å ha Nicolás Otamendi på benken og trukket midtbanespiller Fernandinho ned i de bakre rekker.

– Jeg foretrekker han der. Det er derfor han spiller, sa City-manageren på pressekonferansen før tirsdagens seriekamp mot Burnley, skriver BBC.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

UT MED SKADE: Manchester City-forsvarer Aymeric Laporte.

Ingen nye midtstoppere

Men tanken om å hente inn forsterkninger har ikke streifet spanjolen. I stedet vil han fortsette å bruke Fernandinho i forsvar.

– Jeg ønsker ikke noen nye spillere i januar, sa Guardiola.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Se Torgeir Bjarmann avsløre sitt dårligste spillerkjøp som Lillestrøm-sportssjef i podkasten «Ja vi elsker fotball» under!

(©NTB)