TOMMEL OPP: Fra Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær røper han vurderer å forsterke denne posisjonen i januar

Redaksjonen

22. november 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester United møter Sheffield United i en vrien bortekamp søndag.

Der må manager Ole Gunnar Solskjær klare seg uten de to viktige midtbanespillerne Scott McTominay og Paul Pogba, som begge er skadde og ute i flere uker.

United-sjefen har fra før en ganske tynt besatt midtbane, og han avviser ikke handling når overgangsvinduet åpner i januar.

– Vi har sett på midtbanespillere, ja. Jeg kommer ikke til å si noe om hvilken type spillere vi ser på. Vi vurderer flere posisjoner, sa Solskjær.

– «Scotty» skadd ankelen sin og er ute i noen uker. Vi har mistet Rojo, som har slitt med en muskelskade, og det tar fortsatt litt tid før Paul er tilbake. Han (Pogba) bygger seg gradvis opp, går på tredemølla og sykler. Vi håper å se ham på banen i løpet av 2019, fortsatte han.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

STOR FREMTID: Scott McTominay for Manchester United.

Tett program

United ligger på 7.-plass i Premier League etter en tøff sesongstart. Resultatene har vært bedre i det siste, og det blir svært viktig for Solskjær å bygge videre på den seiersrekken.

– Det er et tydelig gap opp til topp fire. Det handler om stabilitet. Det er så tett bak topp fire, og jeg ser bare fram til denne kampen. Vi trenger en god prestasjon og et resultat, sier han foran bortekampen i Sheffield.

United er også med i europaligaen og ligacupen og skal spiller to kamper i uken helt fram til nyttår.

– Vi skal jo møte City snart (7. desember), og vi har sjansen til å ta inn noen poeng. Vi får spillere tilbake, og vi blir stadig bedre som lag. Så vi ønsker å være med og utfordre når det nærmer seg sesongslutten. Å bli blant topp fire er et lite mål for oss, sier Solskjær.

Allerede onsdag 4. desember, tre dager før Manchester-derbyet, returnerer Mourinho til Old Trafford med sitt Tottenham-lag.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Se Torgeir Bjarmann avsløre sitt dårligste spillerkjøp som Lillestrøm-sportssjef i podkasten «Ja vi elsker fotball» under!

(©NTB)