MANAGERE: Ole Gunnar Solskjær (Manchester United) og José Mourinho (Tottenham).

Dette sier Solskjær om å få Mourinho tilbake til Premier League

Redaksjonen

22. november 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær ønsker José Mourinho velkommen tilbake som manager i Premier League.

Nordmannen startet fredagens pressekonferanse foran Premier League-runden med å si at den ikke kom til å handle om José Mourinho eller Mauricio Pochettino.

Så valgte han likevel å si noen ord om mannen han erstattet på Old Trafford i desember i fjor.

– Det er godt å ha José tilbake, særlig for dere (i pressen). Kanskje for meg også, for da kan dere skrive om andre ting (enn Solskjær), smilte han.

Solskjær fikk spørsmål om han var overrasket over at Pochettino fikk sparken i Tottenham under et halvår etter at han ledet laget i mesterligafinalen.

– I fotballen kan du ikke bli overrasket eller sjokkert over noe. Jeg må bare ha oppmerksomheten rettet mot oss.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

VINKER TIL FANSEN: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford.

Ubekymret

Sparkingen av Pochettino førte til umiddelbare spekulasjoner i internasjonal fotballpresse om hvorvidt han kunne være en kandidat til å overta Solskjærs jobb. Kristiansunderen hevder han ikke er bekymret.

– Det plager meg ikke i det hele tatt. For jeg har verdens beste jobb. Og alle ville ønsket denne jobben, sier han om spekulasjonene.

– Det spiller egentlig ingen rolle, jeg må konsentrere meg om jobben min uansett. Den posisjonen jeg har her endrer seg ikke selv om det skjer endringer i andre klubber, la Solskjær til.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Se Torgeir Bjarmann avsløre sitt dårligste spillerkjøp som Lillestrøm-sportssjef i podkasten «Ja vi elsker fotball» under!

(NTB)