SPURS: José Mourinho med Tottenham-drakten.

– Mourinho henter inn tre viktige brikker han hadde i Manchester United

Redaksjonen

20. november 2019

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel

Den nyansatte Tottenham-manageren José Mourinho henter inn tre gamle kjenninger til støtteapparatet sitt i Nord-London.

Ricardo Formosinho, Giovanni Cera og Carlos Lalin jobbet alle for Mourinho da han var sjef i Manchester United, og trioen blir også med portugiseren til Spurs, skriver Manchester Evening News.

Formosinhos rolle er å speide på motstandere, mens Cera er analytiker og Lalin er fysisk trener.

Mourinho sikrer seg også flere støttespillere. I den franske klubben Lille henter han assistenttreneren Joao Sacramento og keepertrener Nuno Santos, ifølge avisen.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

KOLLEGAER: José Mourinho og Mauricio Pochettino.

Sjokk

Flere fotballeksperter og Tottenham-supportere reagerer med sjokk og vantro på at Premier League-klubben har ansatt Jose Mourinho som manager.

Tirsdag fikk Mauricio Pochettino sparken i Tottenham. Tidlig onsdag ble Mourinho hentet inn som erstatter, en avgjørelse som fikk flere til å sette morgenkaffen i halsen.

– Pochettino er jo Gud blant fansen i Tottenham. Du får sjokket med at han sparkes på kvelden, så våkner du og får Mourinho i trynet, sier tidligere Tottenham-keeper Erik Thorstvedt til VG.

57-åringen mener Mourinhos spillestil er omtrent den strake motsetningen av argentinerens og mer «avhengig av motstander».

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Se Torgeir Bjarmann avsløre sitt dårligste spillerkjøp som Lillestrøm-sportssjef i podkasten «Ja vi elsker fotball» under!

(©NTB)