SMILER BREDT: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær på treningsfeltet.

– Manchester United vil betale 1,2 milliarder kroner for stjernespilleren

Christian August Cederblad

7. november 2019

BundesligaFotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Det er knyttet stor spenning til hvilke spillere Manchester United vil forsøke å sikre seg i de kommende overgangsvinduene.

Jadon Sancho (19) står angivelig høyt på Ole Gunnar Solskjærs ønskeliste, og skal vi tro nye rapporter ligger det nå mye til rette for at Borussia Dortmund-stjernen kan bli klar for Manchester United.

For ifølge tabloidavisen The Mirror krever Dortmund 100 millioner pund for å selge Sancho. I norske kroner tilsvarer det rundt 1,2 milliarder, og den summen skal United være villig til å innfri.

Det blir ikke skrevet noe om når overgangen kan finne sted, men det er ikke utenkelig at de røde djevlene vil forsøke seg når overgangsvinduet åpner til sommeren.

LES OGSÅ: Premier League-keeper (!) har flere skudd på mål enn den kritiserte United-spilleren

STJERNE: Borussia Dortmunds Jadon Sancho.

Exit?

Borussia Dortmunds sportssjef Michael Zorc uttalte tidligere denne sesongen han er sikker på at Sancho kommer til å forlate det tyske storlaget.

– Vi har ikke tatt noen endelig avgjørelse, men du trenger ikke være en rakettforsker for å skjønne at han ikke kommer til å være her i fem nye år, sa Zork i oktober.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

Se Torgeir Bjarmann avsløre sitt dårligste spillerkjøp som Lillestrøm-sportssjef i podkasten «Ja vi elsker fotball» under!