SYKT: Bayern München scoret syv mål mot Tottenham.

Tottenham tapte 2–7 (!) mot Bayern München

1. oktober 2019

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Serge Gnabrys fire mål i annen omgang bidro sterkt til at Bayern München ydmyket Tottenham med 7-2 i tirsdagens storkamp i mesterligaens gruppe B.

Den tyske lynvingen var nådeløs da han fikk sjansen til å avgjøre kampen for gjestene. Bayern München gikk til pause med 2-1-ledelse, og annen omgang var bare sju minutter da Gnabry slo til for første gang.

Den tidligere Arsenal-spilleren satte fart på venstrekanten, lurte to Tottenham-spiller på vei innover i banen og satte ballen kontrollert inn i lengste hjørne.

4-1-målet drøye minuttet senere var ikke helt ulikt. Det kom etter at Corentin Tolisso presset aggressivt og tok ballen fra Herry Winks. I stedet for å skyte sendte franskmannen ballen til Gnabry, som satte ballen inn samme sted som på 3-1.

Det siste målet kunne Tottenham-keeper Hugo Lloris om han hadde kommet seg litt raskere ned mot hjørnet.

DEPPER: Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Målfest

Tottenham skulle skape ny spenning ganske raskt ettersom Danny Rose skaffet straffespark i duell med Kingsley Coman. Harry Kane sendte straffen i mål og tente et lite håp hos hjemmepublikummet.

Det håpet skulle bli slukket fullstendig av Gnabry i det 83. minuttet. En fantastisk langpasning fra Thiago Alcântara fant Bayern-vingen, som med en fin berøring kom seg alene med Lloris og igjen satte ballen inn i høyre hjørne.

Ydmykelsen av Tottenham fortsatte fire minutter senere da Robert Lewandowski avsluttet et flott angrep. Men det skulle igjen handle om Gnabry.

Minuttet etter 6-2 hamret han ballen inn i lengste hjørne, og Lloris måtte plukke ballen ut av nettet for sjuende gang mens Bayern-fansen ironisk sang «Football’s coming home».