UTROLIG: Det er nesten ikke til å tro.

51-årig (!) fotballhelt gjorde landslagscomeback

12. september 2018

Liberias president og tidligere fotballhelt George Weah gjorde tirsdag comeback for landslaget. 51-åringen spilte nesten hele kampen i 1-2-tapet mot Nigeria.

Kampen i Monrovia-forstaden Paynesville ble arrangert for offisielt å «pensjonere» trøye nummer 14, som Weah brukte i sin strålende karriere. I 1995 ble han kåret til årets spiller både i Afrika, Europa og hele verden.

I stedet for å se kampen fra ærestribunen, slik det sikkert var meningen, kom Weah på banen som Liberias lagkaptein og viste glimt av gammel storhet da hjemmelaget yppet seg mot VM-deltaker Nigeria.

Weah fikk stående applaus da han ble byttet ut 12 minutter før slutt, etter sin første landskamp på 16 år.

Nigeria ledet 2-0 ved pause etter mål av Henry Onyekuru og Simeon Nwankwo, men Sherman Kpah reduserte på straffespark i 2. omgang.

UTROLIG: Liberias president George Weah gjorde tirsdag comeback på landslaget i 1-2-tapet mot Nigeria, en kamp arrangert for å ære ham og «pensjonere» hans trøyenummer.